TiM
TiM
Početna O nama Proizvodi Kontakt

O NAMAČIME SE BAVIMO?

TiM d.o.o je novo osnovana firma s puno iskusnih djelatnika koji su u mogućnosti ispuniti sve Vaše želje u visoko kvalitetan proizvod. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji svih vrsta priključaka za poljoprivrednu, voćarsku, vinogradarsku i šumarsku djelatnost omogućuje nam lakoću pri izradi mehanizacije bilo kakve vrste.

Isto tako firma se bavi i izradom industrijskih ili poljoprivrednih hala s već razrađenom konstrukcijom garantirane kvalitete. U mogućnosti smo izraditi hale za skladištenje usjeva i pogonom za kompletnu preradu iste, uz to pružamo i usluge održavanja te servisa. Osim toga izrađujemo i balkonske i dvorišne ograde, nadstrešnice, klizna ili zaokretna dvorišna i ulazna vrata.

Također izrađujemo i ostale proizvode od metala poput: industrijskih vrata čelične konstrukcije s panelima, vrata za skladišta, stepenice i ostalo.


KAKO DO NAS?

Pogon nam se nalazi na adresi Ljudevita Gaja 292E u Pitomači odmah uz magistralu. Točnu lokaciju možete vidjeti klikom na Kontakt.


Naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala. Dijelove izrađujemo samostalno pomoću najsuvremenije opreme. Mehanizacija je testirana i s vremenom usavršena što rezultira kvalitetom naših usluga. Osim proizvodnje vršimo i montažu svih proizvoda koji to zahtjevaju.

image

Proizvodnja

image

Testiranje

image

MontažaDIREKTORtext

Mario Tkalčec rođen u Otrovancu pored Pitomače 2018. godine samostalno osniva firmu TiM d.o.o. Dugogodišnje iskustvo u raznim visokorangiranim firmama i prethodna visoka pozicija šefa radione rezultira usavršavanjem znanja te inspirira na osnivanju vlastite firme.

----- Mario Tkalčec